Therése berättar på Instagram att hon kommer övergå till att endast publicera ett videoklipp i veckan på Youtube. 
 
Anledningen till beslutet är att hon inte har den tid som krävs för att publicera fler samt att hon anser att kvalitatet och längd blivit allt viktigare för tittarna. 
 
Therése kommer i fortsättningen satsa på en aning längre Youtube-videon med bra klippning och bildkvalitet.
 
 
 
 
 
anonym

Inte direkt en överraskning. Känns som att Therese content har försämras rejält sedan hon klippte håret kort. Okreativa videos som mörka hemligheter om barnprogram och hon verkar dessutom tappat motivationen rejält. Hoppas att en video i veckan kommer resultera i att hon faktiskt gör videos som hon tycker är roliga att göra.

Anonym

Jag tror att det handlar om att Therese bara gått vidare i livet, hon driver andra företag och lyckas på andra sätt, tyvärr.

(PS, du som skapat bloggen borde fixa så att man kan kommentera utan e-post osv, du förlorar nog en del på att man måste fylla i det)

Svar: Hej och tack för feedbacken!
Borde funka att kommentera utan att mata in e-posten, både e-post och webbplats ska enligt mina inställningar endast vara alternativ som inte är obligatoriska. Super-tacksam om du hör av dig om du får problem i fortsättningen.

influencersverige.blogg.se

p.

går att kommentera, iallfall här då jag kommenterar med mobilen.

Anonym

Tror hon skiter fullständigt i youtube och hennes content och följare, hon följer pengarna och dem tjänar hon bättre på annat håll säkert. Hade hon brunnit för Youtube och tyckt att det var kul så hade hon sett till att ha tid - istället för att tex. filma skit till TikTok.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress